Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
jasta102 napisał:
Tlusciochu
Mieszanko Szweda i Ruska
To jest polskie forum

No wlasnie .Wiec co ty tu szukasz Jasta102
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Tlusciochu
Mieszanko Szweda i Ruska
To jest polskie forum

JASTA!!! NO WŁAŚNIE TO JAST P-O-L-S-K-I-E F-O-R-U-M(!)
CZYLI CO KUNDELKU??? ANO DO BUDY! DO BUDY SZMATŁAWCU!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: Volksdeutschu - tak szpetny iz twa slubna zona z fotografii profilowych cie wycina coby ludzie z obrzydzenia na klawiature niezwrocili.

Ja jestem 100 % Slowianinem z Polskim obywatelstwem od urodzenia, z genotypem R1a1 a pradziadek z Imperium jedynie uszlachetnia moje Slowianskie geny. Co do szweda w XVIII wieku to nic z tego juz do dzis nie dotrwalo. A ty mischlingu banderowca z goralka z goralenvolku nawet nieznasz twego pochodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tlusciochu
Nie urodziłeś się w Polszy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Volksdeutschu ktorego slubna zona sie wstydzi, nie ma to zadnego znaczenia gdzie sie urodzilem skoro jestem 100 % Slowianinem i od poczatku posiadaczem obywatelstwa Polskiego.

Do tego znam moje drzewo genalogiczne i pochodzenie w przeciwienstwie do ciebie mischlingu. Ktos napisal piekna teorie na temat tego jakoby cie w chlewie odnaleziono niezaprzeczyles ani nie potwierdziles wiec mozna to uznac za niezdementowana hipoteze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tlusciochu
Nie urodziłeś się w Polszy
Masz jawnie niepolskie nazwisko
Dziadek był 100% ruski
Paszol won
Panial
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Volksdeutschu jestem 100 % Slowianinem, a pradziadek jedynie uszlachetnil moja Slowianska krew swym Imperialnym pochodzeniem. Obywatelstwo Polskie posiadam od urodzenia a miejsce urodzenia jest nie wazne i napewno bylo lepsze od chlewa

A ty chocbys mischlingiem nawet nie byl to i twoje obywatelstwo dawno powiniennes oddac skoro za "verdensborgera" sie uwazasz. Niemcy powinni takim volksdeutscha dawac jakies paszporty 2giej kategorii cos w stylu "Volksdeutsch zweite kategori Deutsche burger" zeby Panstwo Polskie nie musialo Ci wciskac Polskich dokumentow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
stasiu zobacz co znalazlem

Halina Jaźwińska (Sztejnert)

Córka Stanisław Sztajnert (Stejnert) i Franciszka Maria Sztajnert
Żona dla Zdzisław Jaźwiński
www.geni.com/people/Halina-Ja%C5%BAwi%C5...a/367931820360013787

Halina takie ladne imie to zona czy mamusie ???
to i tatus by sie znalaz od razu
a po mamusi tu ty herbowy chyba nie bardzo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(Dymitr)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
Volksdeutschu jestem 100 % Slowianinem, a pradziadek jedynie uszlachetnil moja Slowianska krew swym Imperialnym pochodzeniem. Obywatelstwo Polskie posiadam od urodzenia a miejsce urodzenia jest nie wazne i napewno bylo lepsze od chlewa

A ty chocbys mischlingiem nawet nie byl to i twoje obywatelstwo dawno powiniennes oddac skoro za "verdensborgera" sie uwazasz. Niemcy powinni takim volksdeutscha dawac jakies paszporty 2giej kategorii cos w stylu "Volksdeutsch zweite kategori Deutsche burger" zeby Panstwo Polskie nie musialo Ci wciskac Polskich dokumentow.

To dla durnia ktory sra sie jakims niejasnym pochodzeniem.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A to odpowiedz dla durnia ktory sie podpisuje dobrym Slowianskim imieniem:

Mam gdzies poglady i wymadrzenia zachodnich filozofow. W ten oto sposob nie byloby rodow, rodzin ani panstw. A jednak sa poniewaz ludzie rozumieja ze niektore rzeczy mozna osiagnac jedynie wspolna sila narodu i aby przetrwal narod, Slowianskosc i kultura Slowianska to trzeba wspolnie jej bronic.

Kto sie nie broni tego sprytniejsi wrogowie puszcza kominem z dymem a Ci wrogowie to zaraz za miedza siedza i od 1000 lat glowkuja jakby tu wymordowac nas Slowian. Jak zydzi sobie po swiecie jezdzili i sie nie bronili to ich jako pierwszych giermancy puscili z dymem kominem. Wiec teraz po nauczce juz potrafia sie bronic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok